Contact

Nieuws

Nieuwsoverzicht
februari 2, 2024

In een recente aankondiging heeft de jury van de MIPIM Awards Larendael Development, onder leiding van de creatieve grondlegger Wim Beelen, genomineerd voor de prestigieuze titel van Beste Industriële en Logistieke Project 2024 voor het project: "CTPark Amsterdam City"

maart 15, 2023

‘We zijn enorm trots! Na een lange weg zijn we eindelijk begonnen met de bouw van de Dutch Superyacht Tech Campus’, zegt Wim Beelen, directeur van ontwikkelmaatschappij Larendael.

november 24, 2022

CTPark Amsterdam City bevindt zich in de laatste bouwfase en gaat binnenkort open voor nieuwe huurders. ‘Deze cityhub ligt in het hart van onze hoofdstad en is klaar voor een nieuw tijdperk van duurzame en efficiënte logistiek’, vertelt Wim Beelen, directeur van investeringsmaatschappij Larendael, de trotse en creatieve initiatiefnemer van de eerste XXL-stadshub van Nederland. 

oktober 31, 2022

Investeringsmaatschappij Larendael heeft DECOM Amsterdam overgenomen van KOOLE Contractors. De aanschaf van het bedrijf past binnen de grotere ontwikkeling van de Dutch Superyacht Tech Campus op de scheepswerf in het Westelijk Havengebied van Amsterdam. 

mei 9, 2022

Larendael, het investerings- en ontwikkelbedrijf van ondernemer Wim Beelen, heeft sinds maart Chris Blankestijn aangetrokken als CFO.

februari 28, 2022

Amsterdam, 23 december 2021 - Udo Kock, van 2014 tot 2019 wethouder in gemeente Amsterdam, heeft zich verbonden aan Larendael, het investerings- en ontwikkelbedrijf van ondernemer Wim Beelen.

februari 28, 2022

Op de eind augustus aangekochte 42 ha scheepswerf in het Westelijk Havengebied van Amsterdam, gaat Larendael een campus ontwikkelen waar meerdere superjachten tot wel 200 meter ontworpen en gebouwd kunnen worden.

februari 28, 2022

Wim Beelen verkocht zijn sloop- en afvalgroep en stortte zich op vastgoed. Met de verkoop van zijn Amsterdam Logistic Cityhub sloeg hij zijn eerste slag. Maandag kocht hij het ADM-terrein in de Amsterdamse haven.

februari 28, 2022

Amsterdam Logistic Cityhub (ALC) is verkocht aan CTP, een top vijf Europese vastgoedontwikkelaar en beheerder. De faciliteit is de eerste XXL logistieke stadshub van meerdere verdiepingen in Nederland.

februari 28, 2022

Ik wil graag beginnen door met jullie te delen hoe trots ik ben op ons bedrijf met zijn medewerkers. In mijn wildste dromen had ik niet kunnen bedenken dat het zou uitgroeien tot deze omvang, stabiel en vakkundigheid.

LARENDAEL
Larendael Group © 2021