Contact

Over ons

Innovatief ondernemerschap

Twee generaties die samen onbevangen naar de wereld kijken, die denken in mogelijkheden.
Centraal staat het denken in concepten, met gebruik van de mogelijkheden die locaties aan het water bieden, het benutten van innovatie en altijd zoekend naar mogelijkheden tot schaalbaarheid.

Wim Beelen

Creative founder
In 2020 verkocht Wim Beelen het door hem opgerichte Beelen.nl, een duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Hij gooide het roer om en startte Larendael. De ontwikkeling van het duurzame last mile concept, de eerste multi-storey xxl logistieke stadshub, in Amsterdam bracht hem terug aan het water. Een plek waar hij ook graag zijn vrije tijd doorbrengt, omdat water de wereld veel groter maakt. Binnen Larendael wil hij de onbevangenheid van de jonge generatie stimuleren én benutten. Daarnaast wil hij vooral bezig zijn met zaken die hem energie geven. Projecten van de grond af opbouwen en er iets mooi en unieks van maken.

Jelle Beelen

Project manager
“Dan wel van onderaf aan beginnen” was de boodschap die Jelle kreeg toen hij na zijn internationale managementopleiding bij de Beelen-bedrijven aan de slag wilde. Dus deed Jelle ervaring op als handsloper, renovatiesloper, stond hij op de weegbrug, deed de planning en nog veel meer. Als projectmanager profiteert hij van zijn ervaring als autocoureur. Met zijn doorzettingsvermogen en technisch inzicht, heeft hij bij Beelen het administratieve proces van order tot betaling gedigitaliseerd. Een enorme efficiencyslag die daarnaast klanten ook meer inzage en service geeft. In februari 2021 stapte hij over naar Larendael.

Lisette Beelen

Marketing Manager
Lisette vindt het heerlijk om samen nieuwe concepten te creëren. Elkaar hierbij stimuleren om het anders, groter en innovatiever te doen, daarvan krijgt ze energie. Al is Lisette wel degene die alle variabelen in beeld wil hebben voor ze een volgende stap neemt. Haar vrije tijd brengt Lisette graag door op het water. Wonend in de hoofdstad, geniet ze graag met familie en vrienden van hippe restaurants en cafés met gezellige terrassen.

Claire Beelen

-
Voor Claire is out-of-the-box en creatief denken haar tweede natuur. Nieuwe concepten bedenken en samen creëren; het ondernemen trekt haar al zolang als zij zich kan herinneren. Ze wil graag aan de slag met haar netwerktalenten en commerciële flair. Daarbij is een win-win situatie voor haar en haar relaties haar ideaal. Ontspannen doet zij in de natuur tijdens een wandeling met haar hond of ze stapt aan boord. Varen staat garant voor dierbare familieherinneringen.
Nieuwsgierig naar het hele team van
Larendael?
Ons team
LARENDAEL
Larendael Group © 2021