Contact
Terug naar nieuwsoverzicht
2 minuten om te lezen

Beelen groep verkocht aan Opportunity Partners

Zeer gewaardeerde collega’s,

Ik wil graag beginnen door met  jullie te delen hoe trots ik ben op ons bedrijf met zijn medewerkers. In mijn wildste dromen had ik niet kunnen bedenken dat het zou uitgroeien tot deze omvang, stabiel en vakkundig, met expertise op verschillende disciplines. Dat komt niet in de laatste plaats door jullie inzet, en daar willen wij jullie nogmaals enorm voor bedanken. Met vele heb ik jaren samen gewerkt, sommige van heel dichtbij, andere wat indirecter, maar met iedereen op een hele prettige en constructieve  manier. Zonder jullie  betrokkenheid en vakkundigheid hadden wij niet zo’n mooi bedrijf neergezet.  

Een weloverwogen beslissing heeft ertoe geleidt dat ik na 28 jaar  ook de rest van mijn aandelen heb overgedragen aan onze huidige aandeelhouder Oppertunity Partners, het investeringsbedrijf van Robert van der Wallen en zijn team. Hiermee heeft het bedrijf en zijn medewerkers een betrouwbare en ervaren eigenaar getroffen,  waarmee toekomstige groei is gegarandeerd, en waarmee in crisis tijden veiligheid is gewaarborgd.

Jullie zullen weinig merken van de nieuwe situatie. Kees van Es, Jasper Rikken en Rik van Vliet zullen verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding. De afgelopen maanden heb ik met veel plezier het succes van de synergie van deze drie mannen kunnen zien, en laat ik mijn grote trots met een gerust hart bij hun achter. Ook dank aan hun daarvoor.

Voor mij persoonlijk betekent het opnieuw koersen. De komende tijd ben ik bezig met het ontwikkelen van vastgoed, een mooi logistiek project in Amsterdam. Iets waar ik zin in heb en wat mijn volledige aandacht verdient.

Vanzelfsprekend zal ik de Beelen bedrijven blijven volgen,  en zal ik zelfs betrokken blijven als adviseur van Beelen. Zo kan ik waar gewenst werk aandragen, en voor de directie een klankbord zijn.

Rest ons niks anders dan, ook uit  naam van Ellen,  jullie een goede gezondheid toe te wensen. Pas goed op jezelf en je naasten, in deze ongewone tijden, zorg voor elkaar.

Met hartelijke groeten,

Wim Beelen en Ellen Nijman

Deel dit nieuwsbericht:
LARENDAEL
Larendael Group © 2021