Contact
Terug naar nieuwsoverzicht
1 minuten om te lezen

Nominatie MIPIM Awards 2024: Best Industrial & Logistics Project

In een recente aankondiging heeft de jury van de MIPIM Awards Larendael Development, onder leiding van de creatieve ondernemer Wim Beelen, genomineerd voor de prestigieuze titel van Beste Industriële en Logistieke Project 2024 voor het project: "CTPark Amsterdam City". Deze erkenning benadrukt de onvermoeibare inzet, innovatie en toewijding van ons team aan dit project. Het is een bewijs van onze visie op toekomstbestendige industriële ruimten en zet ons op de kaart als voorlopers in het vormgeven van de toekomst.

Kernwaarden van het Project:

  • Duurzaamheidsfocus: De nominatie voor de MIPIM Awards 2024 weerspiegelt de toewijding van Larendael Development aan milieuvriendelijke praktijken en het verminderen van de milieu-impact.
  • Integratie met de Gemeenschap: Onze erkenning voor projecten die lokale gemeenschappen verbeteren, toont onze inzet voor integratie en positieve bijdragen.
  • Uitmuntendheid in Gebruikerservaring: Deze nominatie onderstreept onze inspanningen om superieure ervaringen te leveren, met een focus op gebruikerstevredenheid.
  • Economische Impact: De erkenning van ons project benadrukt de significante rol in de regionale economische groei en onderstreept ons begrip van economische bijdragen.
  • Innovatieve Concepten: Met deze nominatie vieren we onze innovatieve benadering en unieke bijdragen aan de industriële en logistieke sector.
  • Architecturaal Ontwerp: Geëerd voor het esthetische en functionele ontwerp van ons project, bevestigt deze erkenning opnieuw onze inzet voor uitmuntendheid in architectuur.

De nominatie voor de MIPIM Awards 2024 is een enorme eer en inspireert ons om nieuwe normen te blijven stellen in de industrie. We zijn trots op onze bijdrage aan de toekomst van industriële en logistieke ruimten en kijken uit naar de voortzetting van ons pad naar innovatie en duurzaamheid.

Deel dit nieuwsbericht:
LARENDAEL
Larendael Group © 2021