Contact
Project

AMSTELDIJK

Over

In het statige herenhuis uit 1884 bevinden zich nu vijf lichte en moderne appartementen.

  • vier appartementen van 82m2 en één appartement van 100m2
  • compleet nieuwe fundering en kelderbak
  • grond volledig gesaneerd
Aangekocht
oktober 2017
Ontwikkeld door
Verkocht in
juni 2018
Terug naar overzicht

Residentiële projecten zijn wellicht niet de eerste prioriteit voor Larendael, maar bij dit complex was de verleiding te groot. Dit statige herenhuis aan de Amsteldijk bood ons de uitdaging en de mogelijkheid om iets bijzonders te realiseren. In een heerlijk stukje van Amsterdam, aan het water en daarmee de rust van de Amstel voor de deur en de gezelligheid van de stad op steenworp afstand.

Het pand is volledig en hoogwaardig gerenoveerd en gemoderniseerd en voorzien van allerlei gemakken zoals vloerverwarming, airconditioning en alarmsysteem. In de mix van architectuur, gebruik van authentieke materialen en lange termijn keuzes bij de renovatie, herkent u ons streven naar innovatie en duurzaamheid.

Ontwikkeling

Van risicovol wonen naar duurzaam woongenot

“Het is heerlijk wonen in deze luxe en ruime appartementen. Op een prachtige locatie aan het water en midden in de gezellige wijk de Pijp met diverse hippe restaurants en cafés met gezellige terrassen. En alles op fietsafstand.”
Jelle Beelen

Ons kompas

Water

De Amsteldijk is gemakkelijk toegankelijk met zowel de auto, fiets, boot als het openbaar vervoer.

Op de fiets of met het openbaar vervoer bent u binnen 15 minuten in het hart van de hoofdstad. Met de auto bent u binnen 10 minuten op de snelweg.

Concept

Naast investeringen in duurzaamheid van het pand, is ook gedacht aan comfortabel en veilig wonen door de integratie van airconditioning, vloerverwarming, spotjes in het plafond en een geavanceerd alarmsysteem.

Herenhuis Amsteldijk

Luxueuze appartementen in een statig herenhuis en gelegen op een prachtige locatie in Amsterdam. De appartementen liggen aan het water, midden in de bruisende Pijp en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. De appartementen zijn voorzien van grote raampartijen, twee ruime slaapkamers, airconditioning en vloerverwarming.

Innovatie

Door grondsanering en vervanging van de kelderbak is wonen voor de komende generaties weer veilig.

Schaalbaar

Dit statige herenhuis aan de Amsteldijk bood ons de uitdaging en de mogelijkheid om iets bijzonders te realiseren.

LARENDAEL
Larendael Group © 2021