Contact
Project

HAVENGEBIED AMSTERDAM

Over

Eind augustus 2021 hebben wij een perceel dat bestaat uit 43,5 hectare grond en eigen water aangekocht. Ook hier gaan we iets unieks ontwikkelen.

Aangekocht
Augustus 2021
Ontwikkeld door
Terug naar overzicht

Eind augustus 2021 hebben wij dit perceel dat bestaat uit 53 hectare grond en eigen water aangekocht. Het grootste deel van het terrein is leeg, slechts een deel (5 hectare) wordt verhuurd aan een scheepsreparatiebedrijf.

Ontwikkeling

“We gaan er iets moois, iets unieks van maken”
Wim Beelen

Ons kompas

Water

Dit terrein is via het Noordzeekanaal per schip uitstekend bereikbaar, met snelwegen, Amsterdam én Schiphol op enkele minuten rijafstand.

Innovatief

Wij zijn vernieuwingsgericht en geloven in de ontwikkeling en invoering van nieuwe of verbeterde producten, diensten en processen. Innovatie is voor ons belangrijk om de effectiviteit en efficiency continue te verbeteren.

Schaalbaar

Een toekomstbestendige aanpak houdt in dat wij altijd zoeken naar mogelijkheden om bestaande configuraties eenvoudig groter te maken. Wij investeren in structurele oplossingen die jaren meegaan.

Concept

Bij de start van een project concentreren wij ons op het grotere geheel. Door alle variabelen mee te nemen, zijn wij in staat een uniek plan te ontwikkelen en stakeholders te enthousiasmeren.

Rijke historie

In de 19e en 20e eeuw was hier de ADM, de Amsterdamsche Droogdok Maatschappij gevestigd en werden hier schepen gerepareerd, gebouwd en verbouwd.

LARENDAEL
Larendael Group © 2021